Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix ανακοίνωσε την ημερομηνία λανσαρίσματος του FFVII The First Soldier (video)

Η Square Enix αποκάλυψε το πότε θα κυκλοφορήσει το Final Fantasy VII The First Soldier, αλλά και το opening cinematic του τίτλου. Το battle royale game θα κυκλοφορήσει για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android στις 17 Νοεμβρίου.

Στο opening cinematic του παιχνιδιού μαθαίνουμε τον λόγο για τον οποίο υπάρχουν υποψήφιοι SOLDIERS. Το video ξεκινά με τον Cloud και μια αναφορά στα γεγονότα του 2007 προτού μας μεταφέρει πίσω στο 1977 όπου όλα ξεκίνησαν με το Project o. Εκεί βλέπουμε πως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τη μελέτη στο Jenova και στη συνέχεια ερχόμαστε στο “παρόν” του 1989. Οι στρατιώτες της Shinra αντιμετωπίζουν τέρατα και καταφέρνουν να επιβιώσουν. Το video κλείνει με την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του τίτλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*